{0} reviews | Schrijf review

KIKIMMO
Gent - Home Page Kickx & Co BVBA

De specialiteit in residentieel vastgoed - verkoop en verhuur.

Franklin Rooseveltlaan
9000 Vlaams Gewest (Gent)
32092252651
32092238228
     
Banner

Kickx & Co: uw Gentse specialist in residentieel vastgoed

Huur of koop vastgoed met kwaliteitslabel

Wilt u huren bij een correcte huurbaas? Iemand die zorgt voor degelijk onderhoud en reparaties als het nodig is? Kickx & Co selecteert uw verhuurder met de grootste zorg. Zo weet u dat hij betrouwbaar is, en vermijdt u conflicten achteraf.

Een huis of appartement kopen? Dan wilt u al helemaal niet voor onaangename verrassingen staan! Kickx & Co ontmaskert verborgen gebreken, schat een realistische prijs en wijst u op eventuele extra kosten. Kies duidelijkheid: voor uw lening, uw planning en vooral voor uw gemoedsrust.

 

Verhuur of verkoop voor een fatsoenlijke prijs

Maandelijks een centje bijverdienen door uw residentiële vastgoed te verhuren? Of wilt u het meteen verkopen? Kickx & Co weet dankzij veertig jaar ervaring wat een eerlijke prijs is. Zodat u het maximum uit uw vastgoed haalt zonder uw huurder of koper om de tuin te leiden. Kickx & Co koppelt zijn naam als kwaliteitslabel aan uw advertentie op Immoweb.be – en uw vastgoed trekt de juiste mensen aan.

 

Veertig jaar specialist in immobiliën regio Gent

U hebt een hekel aan de administratieve rompslomp die bij (ver)koop of (ver)huur komt kijken. Laat het aan uw vastgoedspecialist over: de makelaars van Kickx & Co kennen de procedures op hun duimpje.

 

Residentieel vastgoed (ver)huren of (ver)kopen in regio Gent? Contacteer Kickx & Co!

Map

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review